FACADA

Onze diensten

Consulting & Design

Wij ontwerpen, produceren en installeren gevels, waarvan sommige van de meest complexe constructie. Daarbij zorgen we voor hoge kwaliteit en leveren we economisch meest optimale oplossingen. We ontwerpen en creëren al meer dan 20 jaar technologische innovaties op de gevels.

We hebben enkele tientallen ervaren geveltechnische consultants samengebracht die echte professionals zijn in het implementeren van technologisch complexe en gedurfde architecturale ontwerpideeën.

Nieuwe productontwikkeling (O&O)

Wij creëren unieke gevels  met behulp van de meest geavanceerde onderzoeks- en ontwerpmethoden. Samen met de technologiecentra van leveranciers zoeken we naar nieuwe technische oplossingen en effectievere manieren van werken. In de vroege stadia van het ontwerp evalueren onze productontwikkelingsprofessionals de risico’s in complexe oplossingen, voorzien en elimineren het systeemfalen en geven ze advies over het gebruik van nieuwe materialen.

Projectmanagement met moderne tools

Succesvolle gevelimplementatie wordt gewaarborgd door de state-of-the-art tools van het bedrijf voor projectplanning, kwaliteitsborging, budgetcontrole, inkoop, communicatie en het beheren van discrepanties en risico’s. Operations is gebaseerd op Lean management principes, die ons in staat stellen om veel problemen te voorzien en op voorhand aan te pakken. Projectteams worden toegewezen aan specifieke markten; zij zijn goed op de hoogte van de normen, bedrijfscultuur en manier van werken, de juridische en sociale omgeving van de betrokken landen.

Mock-up voor elk project

Voor elk project produceren we een mock-up, afhankelijk van de complexiteit van het project bepalen we de grootte van de mock-up. Het stelt investeerders, aannemers en architecten in staat om het uiterlijk van de gevel, de kwaliteit van materialen en het kleurenschema te beoordelen, evenals de gekozen connectoren en de constructie zelf. Beslissingen kunnen worden genomen over eventuele wijzigingen die nodig zijn in de productie of assemblage voordat het hoofdontwerp en de productie begint.

Productkwaliteit gecontroleerd bij elke stap

Een Lean management systeem zorgt voor zowel kwaliteit als kosteneffectiviteit. De metaalbewerkingswinkels in onze fabriek zijn volledig geautomatiseerd en aangepast voor de verwerking van materialen van diverse leveranciers.

Installatie

De bouwgevelinstallatie wordt uitgevoerd door het ervaren team van Facada.  Een ervaren bouwmanager, die u altijd ter plaatse zult vinden, houdt toezicht op alle afwerking van een bouwproject en hij zal uw contactpersoon zijn totdat de gordijnwand is voltooid. We hebben processen en manieren van werken om ervoor te zorgen dat we uw structuur altijd zeer verantwoord bekijken. Bij vragen ligt onze focus in de eerste plaats op oplossingsresultaten en hoge kwaliteit.

Onze missie

Naast het voortdurend verbeteren van ons vakmanschap en onze betrouwbaarheid, heeft Facada specifiek geïnvesteerd in het worden van een uitstekende bemiddelaar die de kloof tussen de verbeelding van de architect en het realisme van de ingenieur overbrugt. De kloof tussen een visie en de regels van de techniek. Daarom hebben we ons gecommitteerd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingsmogelijkheden van de verwerking van de gevel producten, maar ook open te blijven voor experimenteren met nieuwe toepassingen.